Home / Ravintolat ja baarit / Hyvin tehty taide herättää ihastusta ja ruokahalua
5 toukokuu, 2023

Hyvin tehty taide herättää ihastusta ja ruokahalua

Posted in : Ravintolat ja baarit on by : Rebecka

Minkälainen on sinun mielestäsi nykyaikainen, kultturelli kahvila? Tarkoittaako se kenties viehättävää kahvilaa, jossa eri alojen sivistyneet asiantuntijat käyvät luennoimassa mielenkiintoisista aiheista? Vai olisiko se kulttuuria esiin tuova kahvila, eli paikka, jossa kuulee live-musiikkia jokaiseen makuun tai hienostunut tila, jossa on esillä kansainvälistä taidetta?

Tutustu upeiden taulujen ja kehyksien maailmaan

Jos olet viimeisimmistä trendeistä kiinnostunut, luova ja energinen henkilö, niin miksi et tutustuisi gallerix.fi-sivustoon verkossa? Omistatko kahvilan, jossa aika ikään kuin pysähtyy ja tunnelma on kuin Euroopan romanttiselta 1700-luvulta? Teemaan sopivilla lumoavilla tauluilla ja kehyksillä tunnelmaa voi huomattavasti parantaa.

Niitä olisi kahvilan asiakkaiden todella mukavaa katsella. Taulujen ja kehyksien lisäksi sisustukseen voi käyttää myös eri teemoihin sopivia tapetteja, joita löytyy myös verkosta moneen makuun! Tiesithän, että gallerix.fi tarjoaa upean valikoiman tunnettujen kuvittajien ja valokuvaajien valmistamia mustavalkokuvia, eläin- ja luontomaalauksia sekä taidokasta minimalismia?

Suomalaiset taidekahvilat kutsuvat sinut kylään!

Otetaan esimerkiksi vaikkapa muusikko Anne Mattilan taidekahvila. Kyseisessä kahvilassa vieraileva asiakas voi nauttia sekä Annen äidin leipomista herkullisista leipomuksista että myös Annen “kätten työstä” – tauluina. Hurmaavan taiteilijan maalauksia voi ostaa myös kotiin, vaikkapa lämminhenkiseen kesäkahvilaan.

Kesäkahvilat ovat avoinna keväästä syksyyn, joten vieraita voi käydä kesän aikana vaikka kuinka paljon! Panosta siis tunnelmaan ja hanki kahvilan seinille upeita taideteoksia, luontoa, eläimiä, matkailua, herkullisten ruokien tai juomien kuvia. Lyhyesti sanottuna sellaisia, jotka täydentävät ihmisen sekä henkistä että konkreettista nälkää.

food-recipes