Home / Uncategorized / Tutustu Suomen parhaimpiin kasvisravintoloihin
20 marraskuu, 2022

Tutustu Suomen parhaimpiin kasvisravintoloihin

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Kasvisruoan suosio on viime vuosina entisestään lisääntynyt. Kouluissa, monissa keskiasteen oppilaitoksissa, työpaikoilla ja kotona yhä useampi henkilö haluaa nauttia vähintään 1-2 kertaa viikossa herkullista kasvisruokaa. Monet kasvisruokailusta kiinnostuneet laittavat kasvisruoan alusta asti itse, mutta on olemassa myös heitä, jotka haluavat käyttää apunaan laadukkaita puolivalmisteita.

Laadulla on tekijänsä myös kasvisruokailussa

Nykyään kauppojen valikoima niin sanottujen vegetuotteiden osalta on hyvin maukas ja monipuolinen, joten alkuun kasvisruoan parissa pääsee todella hyvin. Tutustutaan seuraavaksi kotimaisiin kasvisravintoloihin ja niiden herkulliseen tarjontaan.

Kotimaisia kasvisravintoloita – olkaa hyvä!

  • Katriinan Kasvisravintola

Katariinan Kasvisravintolan perustajana toimii tv:stä monille tuttu ammattikokki Maija Silvennoinen. Maijalle oli heti selvää, että vegaaninen kasvisravinto on se, jota hän haluaa asiakkailleen tarjota. Katariinan Kasvisravintolassa syöt laadukasta, alusta alkaen itse valmistettua ruokaa parhaista raaka-aineista tehtynä. Katariinan Kasvisravintolan herkulliset ateriat tekevät hyvää ilman mitään lisä- tai väriaineita. Ravintolasta saa myös itse tehtyä, suussa sulavaa ja hapanjuureen valmistettua artesaanileipää. Ei siis muuta kuin tutustumaan osoitteessa Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä.

  • Roots Kitchen

Maistuvaa kasvisruokaa parhaista raaka-aineista tarjoaa tietenkin perinteinen Turun Kauppahalli. Höyryävän lämpöiset ateriat valmistetaan alusta asti itse taitavana “käsityönä” kaikille aitoa ruokaa arvostaville. Hallissa ei ole erityisiä ruokalistoja, vaan ruoat suunnitellaan aina kauden parhaimpien antimien äärelle. Roots Kitchen -ravintolassa sekä maku että proteiini- ja vitamiinipitoisuudet ovat aina kohdallaan annoksessa kuin annoksessa tarkkaan laskettuna. Omistajan sanoin, ruoassa kaikki on hienosti tasapainossa, niin makeus, suolaisuus, happamuus kuin myös mehevyys. Tule siis itse perinteiseen kauppahalliin maistelemaan! Turun Kauppahalli löytyy osoitteesta Eerikinkatu 16, 20100 Turku.

  • Kasviravintola Gopal

Tampereen Tammelassa on toiminut jo vuosia “oikea kasvisruokailijoiden aarre”, eli Kasvisravintola Gopal. Ravintola on perustettu jo vuonna 1997, joten kokemusta laadukkaan ja maistuvan ruoan valmistamisesta on kerätty jo useiden vuosien ajan. Kasvisravintola Gopalissa ruokailevat tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat, jotka voivat nauttia tuoreista raaka-aineista tehtyä raikasta salaattia tuoksuvien uunista lautaselle tulleiden sämpylöiden kera. Jos ruokailu on edullista, hyvää ja luksustasoa – niin Gopalissa se todellakin sitä on! Gopal suosii luomutuotteita, joita ovat viljat, herneet, hapankaali, idut, raakaruokosokeri, tee ja auringonkukansiemenet. Lähde ihmeessä tutustumaan tarjontaan osoitteessa Ilmarinkatu 16, 33500 Tampere.

food-recipes