Home / Uncategorized / Luo kotiisi ravintolatunnelmaa Kotitapetin tapettituotteilla
12 toukokuu, 2021

Luo kotiisi ravintolatunnelmaa Kotitapetin tapettituotteilla

Posted in : Uncategorized on by : admin

Koronavirusepidemian myötä monet ravintolat ovat olleet erittäin suurissa taloudellisissa vaikeuksissa ja keikkuneet jopa kannattavuuden rajamailla, sillä ravintoloiden aukioloaikoja ja toimintaa on rajoitettu epidemian nojalla. Ravintolassa syöminen ei muutenkaan ole tuntunut erityisen houkuttelevalta vaihtoehdolta, sillä koronan on todettu tarttuvan erityisen helposti ravintoloissa ja baareissa. Moni kuluttaja onkin alkanut kokata entistä enemmän kotona ja panostaa entistä enemmän kotinsa astioihin, ruokailuvälineisiin ja ruuanvalmistustarvikkeisiin. Myös kodin sisustukseen on alettu panostaa entistä enemmän ja kodin ruokailutilaan onkin mahdollista loihtia ripaus ravintolatunnelmaa yllättävän helposti Kotitapetin tapettituotteilla. Jo yhden tehosteseinän tapetoiminen ruokailutilassa voi tuoda tilaan aivan uudenlaista tunnelmaa ja luoda siitä kotoisan saarekkeen, jossa on mukava ruokailla myös koronavirusepidemian jälkeen!

Mikä ihmeen Kotitapetti?

Kotitapetti on laajan tapettivalikoiman tarjoava verkkokauppa. Ellet ole vielä tutustunut sen upeisiin valikoimiin ja etsit ruokailutilaasi sopivaa tapettia, kannattaa klikata suoraan Kotitapetti-sivustolle. Löydät sivustolta niin perinteisiä tapetteja kuin valokuvatapettejakin. Sinulla on myös mahdollisuus tulostaa toivomasi kuva kotisi tapettiin. Tutustu myös sivuston kampanjoihin ja outlet-tuotteisiin!

Kotitapetin hinnat ovat kilpailukykyisiä – jopa niin kilpailukykyisiä, että verkkokauppa uskaltaa antaa tuotteilleen hintatakuun. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen nopean ja helpon rahdin täysin maksutta.

Tilaa näppärä tapettinäyte

Ellet ole aivan varma mikä tapetti sopisi ruokailuhuoneeseesi tai -tilaasi, kannattaa tilata Kotitapetilta tapettinäyte. Näin pääset näkemään, kuinka valitsemasi tapetin kuvio ja väri sopii muuhun sisustukseesi ja millaisen tunnelman tapetti luo ruokailutilaasi.

Muista myös tapetointituotteet

Muista tilata Kotitapetilta myös tapetointituotteet, kuten liisteri ja tapettitarvikepakkaus! Näin saat ne näppärästi samassa kuljetuksessa tapetin kanssa ja pääset aloittamaan tapetoinnin saman tien! Ellet ole kovin rutinoitunut tapetoija, tutustu myös Kotitapetin hyödylliseen tapettioppaaseen. Tapettiopas opastaa sinut vaihe vaiheelta tapetin asentamisessa aina seinän valmistelusta tapetin kuivumisaikaan. Kun tiedät mitä olet tekemässä, on tapetoiminen hauskaa eikä se enää tunnu vaikealta! Aivan suin päin ei tapetoimaan kannata rynnätä, sillä etenkin monimutkaisten kuvioiden kohdentaminen vaatii jonkin verran tietoa ja taitoa, jotta kuviot kohdentuvat oikein ja lopputulos näyttää siistiltä.

food-recipes