Home / Uncategorized / Eläinystävälliset ravintolat yleistyvät Suomessa
21 huhtikuu, 2022

Eläinystävälliset ravintolat yleistyvät Suomessa

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Ravintolat ja lemmikit eivät perinteisesti Suomessa ole olleet kovinkaan toimiva kombo. Monelle saattaakin tulla paitsi yllätyksenä, myös kulttuurishokkina se, että itse asiassa muualla maailmassa on enemmänkin kuin vain tavallista napata lemmikki mukaan kahvila- tai ravintolareissulle. Syytä tälle saattaa vain arvailla – lieneekö motiivina suomalaisten sairaalloinen pelko koirankarvoja kohtaan vaiko hyvin monen kansalaisen potema eläinallergia. Oli syy mikä tahansa, ei Suomen kamaralla sijaitsevissa ravintoloissa kovinkaan usein tapaa karvaisia ystäviä. Tai itse asiassa, nykyään tästä seikasta voidaan ensi kertaa puhua menneessä aikamuodossa, sillä nykyään karvakamut toivotetaan tervetulleeksi mukaan suomalaisiinkin ravintoloihin useammin kuin koskaan aikaisemmin. Mistä tämä muutos oikein johtuu ja miten ravintolat voivat varautua siihen?

Ravintolat varautuvat palvelemaan myös lemmikkiäsi laadukkaasti

Kun ravintola identifioituu lemmikkiystävälliseksi, tekee se samalla lupauksen palvella myös lemmikkiäsi ammattitaidolla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos lähdet ravintolaan karvaisen ystäväsi kanssa:https://anttomelasniemi.fi/ravintoloihin-varataan-yha-suurempi-osa-budjetista/ , tarjotaan ravintolassa lemmikillesi juotavaa esimerkiksi Zoo -verkkokaupasta ostetusta juomakupista tai parhaassa tapauksessa Zoo -verkkokaupan laadukkaita ruokia, jotta sinun lisäksesi myös rakas lemmikkisi saa vatsansa täyteen ja myös sen nälkä pysyy loitolla pitkään. Ravintola voi jopa kasvattaa arvoaan lemmikinomistajan silmissä tarjoamalla lisäpalveluna Zoo -verkkokaupasta saatavien suosittujen tuotteiden mahdollisuutta lemmikeille omistajan syömisen lomassa. Ravintolan onkin hyvä olla tästä kartalla ja varautua ottamaan vastaan myös lemmikkivieraita, sillä tutkimusten mukaan ihmiset ovat valmiita maksamaan myös ruoastaan keskivertoa enemmän ravintolassa, joka toivottaa tervetulleeksi myös heidän lemmikkinsä.

Suomi on hidas lämpenemään muutoksille – mutta hiljaa hyvä tulee

Suomessa ollaan perinteisesti oltu suhteellisen hitaita lämpenemään monenlaisille muutoksille, eikä sen puolesta olekaan lainkaan ihmeellistä, että ravintolatkin ovat alkaneet vasta viime vuosina toivottamaan lemmikit tervetulleeksi tiloihinsa, kun ulkomailla tämä on ollut normaalia, no, aina. Tietyllä tapaa voidaan sanoa, että voi olla kuitenkin parempi edetä muutosten kohdalla varauksella. Koska lemmikit ravintoloiden tiloissa eivät ole vielä kaikille suomalaisille tuttu näky, voivat ne helposti pelästyttää myös potentiaalisia asiakkaita pois. Ravintolat voivat hyvin kiertää tätä tarjoamalla esimerkiksi erillisen allergiaystävällisen vyöhykkeen.

food-recipes