Home / Uncategorized / Macbook ravintolassa työskentelevälle etätyöläiselle
1 helmikuu, 2022

Macbook ravintolassa työskentelevälle etätyöläiselle

Posted in : Uncategorized on by : Rebecka

Macbook on loistava työväline ravintolassa työskentelevälle etätyöläiselle. Se on luotettava tehopakkaus, joka kulkee näppärästi mukana. Lisäksi Macbook on tyylikäs tietokone, jonka kanssa on ilo tulla nähdyksi. Applen klassinen logo on jo itsessään merkki laadusta! Uuden Macbookin hinta vain saattaa hirvittää, etenkin, jos olet vasta aloittanut etätyöt tai olet vielä urasi alussa. Tällöin kannattaa ehdottomasti harkita Macbookin ostamista käytettynä luotettavalta toimijalta, josta kerromme tässä artikkelissa lisää.

Macbook luotettavasti käytettynä

Ostettaessa käytettynä arvokkaita teknisiä laitteita, kuten macbook 16, kannattaa ehdottomasti kääntyä luotettavan toimijan puoleen, sillä käytettyjen laitteiden kaupassa ennestään tuntemattomien yksityishenkilöiden välillä piilee monia vaaroja ja huijatuksi tulemisen vaara on erityisen suuri.

Esimerkiksi suositussa Tori.fi-palvelussa liikkuu valitettavan paljon huijareita ja sama koskee Facebook-kirppiksiä. Näiden palveluiden kautta on esimerkiksi kalasteltu suomalaisten asiakkaiden korttitietoja, jotka on kaapattu, millä on tietysti ollut ikävät seuraukset. Teknisten laitteiden kohdalla on käynyt niinkin, että luvattua tuotetta ei joko ole ollut lainkaan olemassa tai sitten sitä ei ole ainakaan toimitettu luvatulla tavalla maksun tehneelle ostajalle. Joskus jopa hyväntahtoinen yksityismyyjä saattaa tulla ymmärtämättömyyttään myyneeksi jotakin ihan muuta kuin ostaja kuvittelee ostavansa. Jotta tällaisilta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin, kannattaa suosia mReselliä käytettyjen Applen tuotteiden ostopaikkana!

MResell tarjoaa myymilleen tuotteille 12 kuukauden takuun, minkä lisäksi sen verkkokaupassa myytävät tuotteet on ammattimaisesti tarkistettu. Trustpilotin mukaan mResell on asiakkaidensa arvostama ja luottama, sillä se on saanut asiakkailtaan TrustScoren pistemäärän 4,6 / 5, joka on kertynyt yli 1 000 arvostelusta. Palvelua kehutaan esimerkiksi sen nopeasta toiminnasta.

Päivitä myymällä

Yksi hyvä vaihtoehto päivittää omat käytetyt Applen laitteet uudempiin, on myydä omat vanhat käytetyt laitteet ensin mResellille ja käyttää näin saadut rahat hieman uudempien laitteiden ostoon. Näin mResell auttaa sinua ensinnäkin pidentämään vanhojen laitteidesi käyttöikää ja toiseksi hankkimaan omaan käyttöösi hieman uudemmat laitteet päivitetyillä ominaisuuksilla. Samalla etätyöläinen tekee moninkertaisen ekoteon!

Etätyöläisen tarpeet ja vaatimukset laitteitaan kohtaan muuttuvat ajan saatossa ja mResell tarjoaakin näin näppärän mahdollisuuden päivittää omia laitteita pikkurahalla. Etätyöläinen ei välttämättä halua laittaa kovin suuria summia omaa rahaa kiinni laitteisiinsa, etenkin kun maailman taloudellinen tilanne on tällä hetkellä niin kovin epävakaa, mutta silti hän osaa arvostaa korkealle Applen tuotteiden monikäyttöisyyttä ja pitkäikäisyyttä. Esimerkiksi monet bloggarit tykkäävät tehdä ainakin osan työpäivästä niin sanotusti ihmisten ilmoilla esimerkiksi ravintolassa tai kahvilassa, jolloin näppärästi mukana kulkeva tietokone on tarpeen!

food-recipes