Home / Uncategorized / Uusimmat pikaruokatrendit
22 toukokuu, 2019

Uusimmat pikaruokatrendit

Posted in : Uncategorized on by : admin

Nyky-yhteiskunta on todella kiireinen, pyörät tuntuvat pyörivän ympäri vuorokauden. Ihmiset viettävät yhä vähemmän aikaa kotona, koko ajan tunnutaan olevan liikkeellä ja suorittamassa jotain. Tämä on johtanut myös siihen, että harvoilla on enää aikaa tehdä kotonaan ruokaa. Varsinkaan jos ruokaa pitää laitella useampi tunti.

Vielä joitain vuosia sitten tilanne oli se, että jos halusi syödä nopeasti ja edullisesti ulkona, piti turvautua hampurilaisiin. Tämä ei pidemmän päälle tietysti ole kaikista optimaalisin tilanne, koska terveellisempiäkin vaihtoehtoja löytyy. Ja kukapa haluaisi aina samaa ruokaa syödä.

Vaihtoehtoja pikaruoalle

Onneksi nykyisin löytyy myös monia muita vaihtoehtoja, joten kuluttajalla on huomattavasti suurempi valikoima kuin vielä jokin aika sitten. Muutoinkin nykyisin ihmiset suosivat terveellisiä elämäntapoja ja kuntoilua, joten hampparit ovat monella vaihtuneet johonkin muuhun. Erinäisiä salaattibaareja on tullut moneen kadunkulmaan, jotka tarjoavat tuoretta ja herkullista evästä.

Monissa salaattipaikoissa myydään valmiita annoksia rasioissa, joten kiireinen kuluttaja voi nopeasti ja helposti napata salaatin mukaansa ja syödä sen vaikkapa työpäivän ja kuntosalin välissä. Salaattibaari tarkoitti vielä muutamia vuosia sitten vihreää salaattia, johon lisätty kurkkua ja tomaattia, tarkoittaa se nykyisin valtavaa valikoimaa erilaisia raaka-aineita. Salaatti on mahdollista koota omien mieltymyksien mukaan. Tarjolla on niin raejuustoa, ananasta, melonia, sieniä, tonnikalaa ja niin edelleen, lista on loputon.

Jos et ole salaatin ystävä, niin monia muitakin tuoreita vaihtoehtoja löytyy. Patonkeja tarjoava Subway on erittäin suosittu erityisesti urheilijoiden keskuudessa. Subwayn patongit vetoavat tuoreudellaan, ja saat aina juuri sinua varten valmistetun patongin tuoreista raaka-aineista. Tarjolla on monenlaisia raaka-aineita, joista voit valita mieleisesi. Jos haluat tuhdimpaa syötävää, voit ottaa patonkisi lihatäytteillä, mutta jos kaipaat kevyempää vaihtoehtoa, voit napata patongin väliin vaikkapa kanafilettä ja cuacamolea.

Etniset ruoat ovat ottaneet paikkansa

Myös monet etniset paikat on avattu pikaruoka-periaatteella. Nuudelia ja wokkia saa monesta paikasta, ja ne ovatkin hyvin suosittuja nykyään. Kaupunkien kauppakeskuksiin ja kadunkulmiin on tullut useita uusia paikkoja. Jos oman ravintolan perustaminen kiinnostaa, niin siihen voi Qred palvelu tarjota hyvän rahoitusvaihtoehdon.

Niin nuudeli-ravintoloissa kuin wokki-ravintoloissakin kuluttajiin vetoaa niiden tuoreus ja terveellisyys. Perinteinen pikaruoka on pitkään ollut uppopaistettua, tai muutoin rasvassa paistettua lihaa. Nämä uuden aallon ravintolat ovat tarjonneet huomattavasti terveellisemmän vaihtoehdon rasvassa tirisevien pihvien ja makkaroiden tilalle. Nuudelit ja wokki ovat myös suhteellisen helppoa syötävää ja tällaiset annokset sopivatkin hyvin syötäväksi vaikkapa ennen tai jälkeen urheilutreeniä tai harjoituksia. Kun olet syönyt nuudeliannoksen, niin et ole tunteja aivan toimintakyvyttömänä aterian jälkeen.

Kasvisvaihtoehtoja

Kasvisruoka on myös nostanut todella paljon päätään viime vuosina. Ihmiset ovat kiinnostuneet ympäristöstään aivan uudella tavalla, ja monet ovatkin siirtyneet syömään ainoastaan kasvisruokaa. Pelkästään kasvisruokaa tarjoavia ravintoloita onkin ilmestynyt myös katukuvaan. Monella lihan ystävällä voi olla ajatus, ettei kasvisruoalla lähde nälkä, mutta markkinoilla on monia oikein makoisia ja täyttäviä kasvisruokia.

Nykyihminen on siis huomattavasti kiireisempi, kuin vaikkapa 20 vuotta sitten. Nykyisin ollaan koko ajan liikkeellä, joten ravintoakin on saatava samalla kun ollaan toimittamassa jotain asiaa, tai ollaan siirtymässä paikasta toiseen. Nykyiset pikaruokaravintolat mahdollistavat hyvinkin monipuolisen ja tervellisen aterioinnin.

food-recipes